A márkáról

A SIFFERDIA egy új ruházati márka a hazai piacon, mely magabiztosságot és erőt kíván tulajdoní­tani viselőjének.

Kontrasztokra épül. Határozott külsőt teremt, ennek ellenére mégsem merev.

Sportos, mégis elegáns. Állandó inspirációs források a katonai egyenruhák, a vadászati öltözetek, melyek megfigyelhetőek a ruhák szabásvonalaiban, színvilágában, illetve részleteiben  mint például a nagy zsebek.

Ezen kívül fontos a természet inspiratív ereje, mely előidézi a frissességet adott kollekciók létrehozásánál.

Olyan ruhadarabok találhatóak a kollekciókban, melyek alkalmasak különböző cselekvésekhez az élet minden teületén, és a nap bármely szakában megállják a helyüket. A vásárlók már pár darab birtokában is sokféleképpen tudják variálni öltüzetüket, a határok elmosódnak sportos és elegáns között. A hangsúly az érzésen van, amit egy ruhadarab tud kölcsönözni viselőjének, aki ezáltal sokkal magabiztosabban léphet ki az utcára.

A márkának fontos a hazai munkaerő, Í­gy Budapest szakmailag egyik legkiválóbb varrodájával dolgozik együtt.

AW 23-24 – Heritage

 

A SIFFERDIA magyar ruházati márka első kollekciójával bemutatja alapvető stílusjegyeit, mint a határozott szabásvonalak, nagy zsebek, és a természetközeli színek használata.
 
Az első, és egyben bevezető kollekció egyfajta tisztelgés a tervező részéről családja és balatoni gyökerei felé, mely éppen emiatt a HERITAGE (Örökség) nevet kapta. Inspirációs forrásként szolgált a Balaton, annak növény- és állatvilága, valamint a Káli-medence. Az öltözékekben jelen vannak egyéb gyerekkorból hozott emlékek és élmények, ezek fedezhetőek fel például a vadász- és lövész öltözetekből átemelt ruhadaraboknál.
 
A kollekció további érdekessége, hogy a márka egy anya-lánya párossal kívánt együtt dolgozni a kültéri fotózáson, ezzel is utalva rá, mennyire fontos az ember életében a család, illetve hogy honnan származik.

SS 24 – Urban Safari

A SIFFERDIA ruházati márka 2024 tavasz-nyári kollekciójának inspirációs forrásai a kozmopolita emberek, és a nagyvárosok lüktető vibrálásai. Jelen kollekcióban is jól kivehetőek a márka alapvető stílusjegyei, a vadászati ruhákból átemelt elemek. Ezen elemek ezúttal sokkal modernebben vannak jelen, mint a korábbi kollekcióban, fiatalosabb szabásvonalakkal, neon színekkel, fekete műbőrrel.
 
A kollekció a „Városi Szafari” nevet kapta, azon embereket szólítja meg, akik a nagyvárosban is mernek kitűnni a tömegből, akik bátran használják a divatot, mint önkifejezési formát. A SIFFERDIA márkánál mindig fontos szempont, hogy olyan darabok kerüljenek ki, melyek az élet sok területén megállják a helyüket, több élethelyzetben is bevethetőek legyenek, ez ennél a kollekciónál is könnyedén kivitelezhető a kiegészítők megválogatásával.

AW 24-25 – CLAY SHOOTING

 

A SIFFERDIA őszi-téli kollekciójának inspirációs forrása a koronglövészet, és a lőterek sajátos világa, mely nőies, mégis magabiztos formában mutatkozik meg. A márka a tőle megszokott határozott szabásvonalakkal kívánt dolgozni, ezen felül jól kivehető a lövész és vadászöltözetek stílusjegyei és színvilága.

A cél az volt, hogy bemutassa, hogy egy ruhadarab erőt tud kölcsönözni viselőjének, ezt a hatást kívánta fokozni, amikor egy alapvetően férfiasnak vélt sportot hozott be a kollekció fő elemének, és ezzel együtt a divat világába. Elmosva a határt a férfi és nő között, egyenlőséget teremtve.

Ebben a kollekcióban mind a hétköznapi, mind az elegáns ruhadarabok megtalálhatóak, sokkal több férfi ruhadarab is bekerült, mint korábban eddig bármikor.

Az új magyar divatmárka

Siffer Divat Kft.